Puien en deuren

Bij Kraaijkamp Laswerk maken we niet alleen trappen en balustrades, wij zijn ook gespecialiseerd in het maken van puien en deuren.

Wie kent ze niet, de schuifpuien, de stalen en aluminium deuren met glas, die niet alleen op dit moment ontzettend hip en trendy zijn, maar eigenlijk gewoon tijdloos zijn? De deuren die je in iedere industriële inrichting tegenkomt. Niet alleen omdat ze zo mooi zijn, maar ook omdat het een open karakter heeft.

Heeft u een idee en wilt u deze bespreken met ons? Dat is natuurlijk mogelijk! Neem dan contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen. U kunt ook het contactformulier onderaan de pagina hiervoor invullen. 

Puien

Het woord pui wordt vaak gebruikt om te refereren naar het onderste gedeelte van een gevel. Dit is vaak het geval bij winkels, waarbij de etalage in de pui ligt. 

Een andere betekenis van pui heeft te maken met luikozijnen, die de gehele gevel of gedeeltes van de gevel inneemt. 

En wie kent ze nou niet, de stalen en aluminium puien van tegenwoordig? Deze puien passen prima in een industriële inrichting. Tot een paar jaar geleden zagen we deze stijl vooral terug bij bedrijven, maar sinds een paar jaar heeft deze stijl ook zijn intrede gedaan in de huizen van veel Nederlanders. 

En dat vinden wij natuurlijk mooi! Het lassen van hoogwaardige puien en deuren op maat past precies in ons straatje. De materialen die wij hiervoor gebruiken hebben wij allemaal in eigen beheer. Ben je benieuwd naar wat voor apparatuur wij hiervoor gebruiken? Kijk dan eens bij Kraaijkamp Lasmachines!

Puien en deuren Kraaijkamp Laswerk
Stalen pui in een woning, gemaakt door Kraaijkamp Laswerk
Puien en deuren Kraaijkamp Laswerk
Stalen deur in woning, gemaakt door Kraaijkamp Laswerk

Deuren

Niet alleen de puien, maar ook de stalen deuren en aluminium deuren zijn tegenwoordig helemaal in. 

Deze deuren zagen wij eerder voornamelijk bij kantoorpanden. Dit komt vanwege het open karakter van de deur. De deur biedt rust, stilte en de soms hoognodige afscheiding met de andere ruimte, zodat degene achter de deur zich kan concentreren. Het glas zorgt voor een open karakter, waardoor het lijkt alsof de deur altijd open staat.

Wij horen regelmatig van onze klanten dat zij die open uitstraling ook thuis zo waarderen. Helemaal in een woning die misschien iets ouder en daardoor minder ruim opgezet is, kan een stalen of aluminium deur met ingelegd glas ervoor zorgen dat de ruimte optisch groter is. 

Ook het lichtdoorlatende aspect is vaak doorslaggevend. Het extra licht wat binnenkomt met zulke deuren kan ook voor een optisch grotere ruimte zorgen. Daarnaast zorgt veel licht voor vitamine D, wat voor iedereen goed is!

CONTACT

De mogelijkheden voor een nieuwe pui, deur of beiden zijn dankzij onze expertise eindeloos. Bent u hierin geïnteresseerd, maar weet u niet goed hoe u het vorm moet geven? Ook daar kunnen wij u mee helpen! 

Vul nu onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.