Business 2 Business: Bedrijven

Kraaijkamp Laswerk wordt met regelmaat ingehuurd door bedrijven. Wij bedienen hierbij alle bedrijven die je maar kan bedenken. Zo zijn wij ook regelmatig te vinden bij collega’s in de metaalindustrie, om ze te helpen of te ondersteunen bij werkzaamheden. 

Seriewerk voor bedrijven

De ervaring bij Kraaijkamp Laswerk is immens groot. Daarom durven wij te zeggen dat wij u overal mee kunnen helpen. 

Met enige regelmaat maken wij seriematig productiewerk voor diverse bedrijven, zo ook voor metaalbedrijven. Door onze ervaring en kennis kunnen wij hierin snel schakelen en leveren. 

Bij Kraaijkamp Laswerk hanteren we scherpe tarieven voor seriematig werk. Wij werken niet alleen met stukprijs, maar ook met uurprijs. Dit kan voor de klant aanzienlijk schelen. Samen met onze klanten kijken we graag wat de voordeligste optie is. 

Daarnaast is het mogelijk voor de klant om zelf materialen aan te leveren. Dit is echter niet noodzakelijk. Wij kunnen namelijk ook ervoor zorgen dat u volledig ontzorgt wordt en zelf de benodigde materialen leveren. Denk hierbij aan staal, rvs of aluminium. 

Scheidingswand kapper bedrijven Kraaijkamp laswerk
Scheidingswand bij een kapper, gemaakt door Kraaijkamp Lasmachines

Enkelstuks voor bedrijven

Enkelstuks zijn ook wel speciale onderdelen te noemen. 

Is er iets van staal wat gemaakt moet worden, maar niet standaard verkrijgbaar is? Heb jij een idee, maar is dat idee nergens te vinden? Dan biedt Kraaijkamp Laswerk een oplossing. Wij kunnen namelijk vrijwel ieder idee realiseren. 

Heeft u speciale onderdelen nodig voor een machine, productielijn, constructie, boot, auto of motor? Geen enkel probleem! Een speciaal onderdeel nodig voor een ander product? Ook dat is bij ons geen probleem. 

Met onze eigen materialen kunnen wij namelijk erg veel maken. En mocht dit niet lukken? Dan kunnen we onderdelen laten lasersnijden. Door het product wat gesneden is te combineren met andere onderdelen, kunnen wij alles tot een passend geheel maken. 

Enkelstuks Kraaijkamp Laswerk
Enkelstuk, speciaal voorwerp. Gemaakt door Kraaijkamp Laswerk

Contact

Heeft u interesse in onze diensten voor uw bedrijf? Wij willen u dan vriendelijk vragen om contact met ons op te nemen. 

Dit kan natuurlijk telefonisch of middels een offerte, maar voor uw gemak hebben wij hiernaast een contactformulier geplaatst. Als u dit formulier invult en naar ons toe stuurt, ontvangt u binnen 3 werkdagen reactie. 

Indien u in uw bericht aangeeft dat u het liefst telefonisch reactie krijgt, is dat ook mogelijk. Ook kunnen wij telefonisch contact met u opnemen wanneer er onduidelijkheden optreden. 

Let op: op dit moment is onze agenda voor 2022 al behoorlijk vol. Als u van onze diensten gebruik wilt maken, raden wij u aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.