Meubels & winkelinrichting

Voor uw winkelinrichting bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen namelijk van a tot z voor uw winkel maken.

Wanneer we aan meubels denken, denken we niet direct aan laswerk. Toch is er in de huidige trend en markt ontzettend veel laswerk te vinden in de meubels. Denk maar eens het onderstel van een bank, de kruispoot onder de eettafel met een houten blad of aan de ronde salontafels. Allemaal producten waarvoor u bij Kraaijkamp Laswerk terecht kunt.

Winkelinrichting winkelkast winkelstelling stelling kast stellingkast Kraaijkamp Laswerk
Winkelinrichting, gemaakt door Kraaijkamp Laswerk

Winkelinrichting

Wij kunnen alles voor u regelen, van a tot z. Niets is voor ons te gek. Of het nu een kledingwinkel, horecagelegenheid, hotel of schoenenwinkel is, het groot of klein is, wij kunnen u voorzien van de juiste inrichting voor uw bedrijf.

Wij kunnen u voorzien van een winkelinrichting op maat. Hierbij is staal bij ons de basis, die met vrijwel iedere houtsoort aangekleed kan worden. Ook natuursteen en dergelijke materialen behoort hierbij tot de opties. 

De stalen onderdelen kunnen blank geleverd worden. Ook kunnen we de materialen in iedere gewenste RAL kleur poedercoaten. Een populaire kleur is goud, ook dit is mogelijk. Daarnaast kunnen we de winkelinrichting met messing realiseren. 

Wij geven maar liefst 5 jaar garantie op onze winkelinrichtingen. Deze garantie geldt voor het gehele product. Daarnaast bieden wij levenslange garantie aan op de lasnaden. 

 

Tafels, kasten en tv meubels

Wie kent ze niet, de mangohouten eettafels met de stalen kruispoot, ook wel X tafelpoot genoemd. En niet alleen eettafels vallen ten prooi aan deze, naar onze mening, ontzettend mooie trend.

Ook salontafels worden steeds meer industrieel. Waar je eerder de salontafels met gelast onderstel zag, zoals bij de kruispoot en de ronde onderstellen, zie je steeds vaker dat ook het tafelblad uit metaal of beton bestaat. 

Wij worden ontzettend enthousiast van deze trend, maar het industriële is ons dan ook op het lijf geschreven. Wij zijn graag in de weer voor zowel particuliere klanten als voor bedrijven om deze meubels te vervaardigen. 

Ook kasten, tv meubels en nachtkastjes doen mee aan de industriële trend. En ondanks het stoere uiterlijk wat het staal heeft, past het ook zeker bij een wat warmere inrichting. 

Een sfeervol huis is iets wat we allemaal willen. We willen ons allemaal thuis voelen in een huis. Of dat nu uw eigen huis is of die van iemand anders, niemand zit erop te wachten om zich ergens ongemakkelijk te voelen. 

Door de industriële meubelstukken te combineren met de juiste kleuren, de juiste verlichting en zachte vormen in de vorm van accessoires, is een woning zeer stijlvol en sfeervol in te richten met deze meubels.

Meubels en Winkelinrichting Eettafel kruispoot Kraaijkamp Laswerk
Industriële eettafel, gemaakt door Kraaijkamp Laswerk

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de inrichting voor uw winkel? Bent u benieuwd naar de meubel mogelijkheden? Wij kijken graag met u mee. Neem hiervoor contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.

Wilt u direct een offerte ontvangen? Dat is mogelijk, ga hiervoor naar onze offertepagina