Frames en Constructies

Bij Kraaijkamp Laswerk zijn we met van alles bezig. Zo maken wij deuren en puien, trappen en balustrades, maar ook frames en constructies voor bedrijven en particulieren. Deze frames en constructies maken wij van vrijwel alle metalen, waarbij wij hoofdzakelijk werken met staal, roestvrijstaal (RVS) en aluminium. 

Frames en constructies maken wij van klein tot groot. Of het nu een kleiner aluminium frame is voor een fiets, of een constructie om zeecontainers op te kunnen zetten. Dit is bij ons geen enkel probleem!

Bent u nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder. Onderaan de pagina kunt u een contactformulier vinden. U kunt op die manier gemakkelijk contact met ons opnemen, zonder ook nog naar de contactpagina te hoeven gaan. 

Frames

Zoals u hiernaast ziet zijn wij van alle markten thuis. Wij verzorgen niet alleen mooie trappen, deuren en puien, wij kunnen ook prima uit de voeten in een kledingwinkel.

Zo kunnen wij verschillende soorten frames maken die dienst kunnen doen als kledingrekken. Dit kan zijn voor hangende kleding, liggende kleding of voor paspoppen. Ook voor een frame op maat voor accessoires kunt u ons benaderen. 

Hierdoor weet u zeker dat uw winkelinrichting uniek wordt en dat uw winkel volledig naar uw stijl is ingericht.

Dergelijke frames kunnen natuurlijk ook in uw woning gebruikt worden, al dan niet met wat meer planken, zodat deze dienst kan doen als op maat gemaakte kast. De mogelijkheden zijn bij Kraaijkamp Laswerk eindeloos en wij denken graag met u mee. 

Frames en Constructies Kraaijkamp Laswerk
Kledingframe, gemaakt door Kraaijkamp Laswerk
Frames en Constructies Kraaijkamp Laswerk
Lasconstructie, gemaakt door Kraaijkamp Laswerk

Constructies

Bij Kraaijkamp Laswerk lassen we ook constructies. Dit is zeer specialistisch werk en zeker niet voor iedereen weggelegd. Het is belangrijk dat de constructies goed en veilig in elkaar zitten. 

Er zijn verschillende technieken waarbij het plaatmateriaal in de juiste hoeken gebogen wordt. Hierdoor kan een constructie uit relatief weinig plaatmateriaal gelast worden. Om dit te kunnen doen is het echter zeer belangrijk dat de las doorgerekend wordt. Daar gebruiken we een tekening voor, waarbij we aangeven waar de lassen moeten komen. 

Bent u benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor u en de constructie die u in uw hoofd heeft? Neem dan snel contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. 

 

CONTACT

Vul onderstaand contactformulier in om contact met ons op te nemen. Wij reageren hier zo snel mogelijk op.