Trappen en Balustrades

Kraaijkamp Laswerk houdt zich niet alleen bezig met puien en deuren, maar ook met trappen en balustrades. 

Volledig volgens de laatste trends en stijlen, zijn ook wij gespecialiseerd in het lassen van industriële trappen en balustrades. Bent u benieuwd naar de lasprocessen die wij gebruiken voor deze producten? Dat kunt u op de pagina over lassen en metaalbewerking terugvinden. Wij geven graag inzicht over de lastechnieken die wij gebruiken, zodat u een weloverwogen keuze voor uw product kunt maken. 

 Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen. U kunt ook het contactformulier onderaan de pagina hiervoor invullen. 

Balustrades

Een balustrade geeft een trap net dat beetje extra’s. Dat kleine beetje uitstraling, waardoor de trap een pronkstuk wordt. Maar een balustrade is niet alleen maar voor het mooie. Het is ook een goede toevoeging op de veiligheid bij een trap. Stel je maar eens voor dat er geen balustrade bij de overloop op de eerste verdieping zit en je met haast naar beneden loopt. Je valt dan makkelijk naar beneden. 

Dat een balustrade noodzakelijk is voor de veiligheid, is dus eigenlijk wel duidelijk. Daarnaast is het ook goed mogelijk dat er een trapleuning aan vast zit, zoals op de foto hiernaast. Hierdoor is de trap één geheel, wat de aantrekkelijkheid van de trap weer ten goede komt. 

Een balustrade wordt ook wel een borstwering genoemd. Het is een (laag) hek wat verhindert dat een gebruiker ergens onderdoor of tussendoor kan. Dit wordt gedaan door middel van zogeheten balusters.

Industriële trappen en balustrades Kraaijkamp Laswerk
Industriële balustrade Kraaijkamp Laswerk
Aluminium met hout trap Kraaijkamp Laswerk
Industriële trap met houten bekleding, gemaakt door Kraaijkamp Laswerk

Trappen

Bij een mooie en op maat gemaakte balustrade hoort natuurlijk ook een mooie en op maat gemaakte trap. De trap op de afbeelding hiernaast behoort bij de bovenstaande balustrade, zoals te zien is op de afbeelding. 

De trap is 100% handwerk en door ons gelast. Daarnaast hebben wij de trap bekleedt met houten traptreden. Hiermee konden wij voor de klant inspelen op de huidige trends. 

Naast de huidige trend is dit ook ontzettend duurzaam. De traptreden zijn van hoogwaardig en duurzaam hout. De gelaste trap is niet slijtage gevoelig. Dit zorgt ervoor de trap flink wat jaren mee kan gaan!

De apparatuur die wij gebruiken hebben wij in eigen beheer. Wij gebruiken uitsluitend gerenommeerde merken die verkocht worden door Kraaijkamp Lasmachines.

Contact

De mogelijkheden voor een nieuwe trap, balustrade of beiden zijn dankzij onze expertise eindeloos. Bent u hierin geïnteresseerd, maar weet u niet goed hoe u het vorm moet geven? Ook daar kunnen wij u mee helpen! 

Vul nu onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.