Particulieren

Kraaijkamp Laswerk wordt met regelmaat ingehuurd door particulieren. Wij bedienen onze klanten hierbij op alle mogelijke manieren. Denk hierbij ook aan enkelstuks, waarbij we onze klanten kunnen ondersteunen bij het op orde houden van voertuigen, machines en boten die u in het bezit heeft.

Enkelstuks voor particulieren

Enkelstuks zijn ook wel speciale onderdelen te noemen. 

Is er iets van staal wat gemaakt moet worden, maar niet standaard verkrijgbaar is? Heb jij een idee, maar is dat idee nergens te vinden? Dan biedt Kraaijkamp Laswerk een oplossing. Wij kunnen namelijk vrijwel ieder idee realiseren. 

Heeft u speciale onderdelen nodig voor een machine, productielijn, constructie, boot, auto of motor? Geen enkel probleem! Een speciaal onderdeel nodig voor een ander product? Ook dat is bij ons geen probleem. 

Met onze eigen materialen kunnen wij namelijk erg veel maken. En mocht dit niet lukken? Dan kunnen we onderdelen laten lasersnijden. Door het product wat gesneden is te combineren met andere onderdelen, kunnen wij alles tot een passend geheel maken. 

Enkelstuks Kraaijkamp Laswerk
Enkelstuk, speciaal voorwerp. Gemaakt door Kraaijkamp Laswerk

Contact

Heeft u interesse in onze diensten? Wij willen u dan vriendelijk vragen om contact met ons op te nemen. 

Dit kan natuurlijk telefonisch of middels een offerte, maar voor uw gemak hebben wij hiernaast een contactformulier geplaatst. Als u dit formulier invult en naar ons toe stuurt, ontvangt u binnen 3 werkdagen reactie. 

Indien u in uw bericht aangeeft dat u het liefst telefonisch reactie krijgt, is dat ook mogelijk. Ook kunnen wij telefonisch contact met u opnemen wanneer er onduidelijkheden optreden. 

Let op: op dit moment is onze agenda voor 2022 al behoorlijk vol. Als u van onze diensten gebruik wilt maken, raden wij u aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.