Eigen werkplaats

Kraaijkamp Laswerk is gespecialiseerd in werken op locatie. Wij kunnen op iedere locatie een tijdelijke werkplaats realiseren, maar wij hebben ook onze eigen werkplaats.

Het kan zijn dat u ons kent vanuit Andelst. Hier waren wij eerder gevestigd. Tegenwoordig zijn wij, als we niet op locatie werken, te vinden in Heteren

De werkplaats

Onze werkplaats is een compacte en doeltreffende werkplaats. De materialen die wij gebruiken passen in deze werkplaats. We werken daar dan ook met de nieuwste lasmachines en technieken. 

In deze werkplaats kom je een klein, maar gedreven team tegen wat gaat voor kwaliteit. Wanneer wij niet de ruimte of mankracht hebben, gaan wij op zoek naar hulp. Wij hebben namelijk geen concurrenten, maar collega metaalbedrijven.

Wij werken met een aantal bedrijven samen, waardoor wij altijd beroep kunnen doen op elkaar en elkaar kunnen ondersteunen waar nodig. 

Werkplaats op locatie
Aluminium met hout trap Kraaijkamp Laswerk
Industriële trap met houten bekleding, gemaakt door Kraaijkamp Laswerk

Materialen

In onze eigen werkplaats gebruiken wij apparatuur van verschillende merken. Denk hierbij aan Röwac, Cebora, Weldkar, SuperGas en Soldatech. Dit zijn stuk voor stuk gerenommeerde merken waar zeer mooie resultaten mee te behalen zijn. 

Daarnaast zijn deze merken ook zeer betrouwbaar. De lasapparaten vertonen nooit mankementen, wat ervoor zorgt dat wij meer zekerheid hebben in ons lasproces. 

Wij werken ook regelmatig op locatie. Daarom hebben wij onze eigen mobiele werkplaats. In deze werkplaats kunnen wij alle benodigdheden opslaan, zonder dat er een risico is op beschadiging aan de materialen. 

 

Contact

Wilt u meer weten over onze diensten, de materialen waar wij mee werken of over onze eigen werkplaats? Dan kunt u onderstaand contactformulier invullen. Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met ons? Ook dan kunt u ons contactformulier invullen. 

Wij nemen binnen drie werkdagen contact met u op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.